Met welke klachten ga je naar een psycholoog?

Het kan van alles zijn. Als je wakker ligt van zorgen of gepieker. Als je geleefd wordt door je angst. Als jullie alsmaar ruzie hebben. Als je niet weet wat je met je leven wilt. Als iets je ontnomen is en je weet niet hoe je verder moet. Als je merkt dat je vastloopt in jezelf, je steeds dezelfde fouten maakt. Als je voor grote besluiten staat en je totaal vastgezet voelt… Waarschijnlijk zit je nu ergens mee. Iets dat je misschien moeilijk onder woorden kunt brengen. Je hoeft niet alles te weten voor je contact met een psycholoog opneemt. We durven je rustig te zeggen, dat als je nu deze pagina’s aan het lezen bent, het beste is als je je vragen nu aan een psycholoog voorlegt.

Het mag ook makkelijk

Veel mensen blijven heel lang tobben voordat ze de stap zetten, omdat je zeker wilt zijn. En je het liefste al wilt weten wat er scheelt voordat je naar een psycholoog gaat. Dus puzzel je urenlang op websites met symptomen en beschrijvingen. Eigenlijk zonde. Je hoeft dit niet alleen te doen. Je hoeft het niet allemaal zelf op te lossen. Ook al is jouw verhaal in fragmenten, ook al kom je niet overal uit je woorden, ook al klinkt het soms vaag: de psycholoog herkent er waarschijnlijk heel veel in. Je mag het jezelf nu best een beetje makkelijk maken. Als je aan het werk gaat met een psycholoog krijg je het nog zwaar genoeg. Je zult merken dat het vertellen van jouw verhaal je al enorm zal opluchten. Dat je er meteen een beetje rust van krijgt. Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we je verder kan helpen. Ook ’s avonds kan je een afspraak bij ons maken. Bel gerust naar 020-2610455. Waar je last van kunt hebben:

Maar je kunt ook lichamelijke klachten hebben, zoals:

  • jachtige gevoelens, hoofdpijn, pijn in je rug of je nek
  • maagpijn
  • slaapproblemen, ontstekingen etc.

Contact

We kunnen  je het beste helpen als je telefonisch contact opneemt via 020 – 26 10 455. Jij kan dan precies vertellen wat er precies speelt. Je kan ook altijd een contactformulier invullen naar Psycholoog Amsterdam.