Over ons – Psychologen Amsterdam

Wij werken in onze praktijk samen met kwalitatief goede en ervaren collega’s. Je kan meer over de psychologen lezen door op onderstaande profielen te klikken. Met wie voel jij het meeste een ‘klik’?

Wij zien en spreken je graag in onze psychologenpraktijk Psycholoog Amsterdam. Bel voor een vrijblijvend advies of een afspraak 020-2610455, onze praktijkassistente helpt je graag verder.

Susan Dechering, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog Amsterdam - Susan Dechering

Aan de hand van jouw verhaal kan ik je waarschijnlijk al snel een goed beeld geven van de thema’s die spelen en hoe ik je zou kunnen helpen.


Agaath Blessinga, Orthopedagoog, Amsterdam

Psycholoog Amsterdam - Agaath Blessinga

In mijn praktijk ligt de focus op individuele begeleiding en hulpverlening van kinderen en jongeren met heel uiteenlopende problematiek. Afspraken bij mij zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Aerjen Tamminga, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog Amsterdam - Aerjen Tamminga

Aerjen is psycholoog in Amsterdam. Ik heb veel ervaring in het behandelen van trauma’s, depressie, rouw en verlies, slaapproblematiek, angsten, burnout, negatief zelfbeeld, en meer.


Julia van Alphen, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog Amsterdam - Julia van Alphen

Er is veel ruimte voor emotie. Lachen, huilen, boos zijn… Alles mag. Zo ook stiltes, die heel veelzeggend kunnen zijn. Ik heb geen wachtlijst dus je kun snel aan de slag bij mij!


Karlijn Nienaber, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog Amsterdam - Karlijn Nienaber

Mijn doel is het versterken van emotionele veerkracht en zelfregie, zodat je op accepterende en constructieve wijze kan leren omgaan met wat er speelt. De benadering is dan ook cliëntgericht.


Jente van der Heide, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog Amsterdam - Jente van der Heide

Ik ben een psycholoog met een menselijke toon, die je echt begrijpt en met je mee kan kijken. Afspraken bij mij zijn ook buiten kantooruren mogelijk!