Psycholoog Amsterdam

Over mij – Susan Dechering

Van jongs af aan denk ik na over de beweegredenen van mensen. Ook vond ik menselijk gedrag heel interessant, daarom ben ik psychologie gaan studeren. Aanvankelijk geloofde ik niet in de kracht van therapie. Zelf heb ik vroeger therapie voor faalangst gehad, maar ik merkte dat het gepraat mij niet hielp. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat een behandeling wel degelijk effect heeft en dat er behoefte is aan begeleiding en steun waarbij minder wordt gefocust op sociale stoornissen.

Bedrijfsleven

Na mijn studie ben ik gaan zoeken naar wat ik wilde en wat bij mij paste. Naast de psychologie heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, tot ik in 2011 zelf bijna met een burn-out te kampen had. Toen heb ik besloten om enige tijd naar het buitenland te gaan en mentaal rustig aan te doen om weer in contact te komen met mijn lichaam en dingen op een rijtje te zetten.

Mijn eigen praktijk in Amsterdam

Vervolgens heb ik definitief gekozen voor psychologie. Ik wil mensen helpen en ze nieuwe inzichten geven, een verschil kunnen maken in iemands leven. Belangrijk vind ik dat dit op een frisse en leuke manier gebeurt. Dit leidde uiteindelijk tot mijn eigen praktijk, Psycholoog Amsterdam.

Wat ik fijn vind aan het hebben van mijn eigen praktijk is het zelfstandig kunnen werken en de variatie in mijn werk. Ik hoef me niet te verantwoorden, kan behandelingen op maat geven en hoef niet volgens protocollen te werk te gaan. Daarom gaat de behandeling altijd uit van jou, jouw klacht of hulpvraag en jouw unieke talenten.

Contact

Heb je nog vragen over mij of wil je meer weten over de therapie? Bel naar 020 – 2610455 of mail gerust even naar Psycholoog Amsterdam.